ELTE RADNÓTI MIKLÓS GYAKORLÓISKOLA ALAPÍTVÁNYA

1% Neked, élmény és lehetőség a Radnótis diákoknak

Támogasd Te is a radnóti Alapítványát Adód 1%-ával!

Az SZJA felajánlása mindössze néhány percet vesz igénybe, nekünk azonban nagy segítség! Hozzájárulásoddal támogatod a rászoruló diákok táborozását, segíted a krízis helyzetbe került gyerekeket, biztosítod egyes tanításon kívüli programok megvalósítását, és hozzájárulsz, hogy elismerést nyújthassunk a legjobbaknak.

A felajánláshoz a következő adatokra lesz szükség:

Alapítvány neve: ELTE RADNÓTI MIKLÓS GYAKORLÓISKOLA ALAPÍTVÁNYA
Alapítvány adószáma: 19637334-1-42

Lehetőség van arra is, hogy elektronikusan rendelkezz az 1%-ról. Ezt legkésőbb 2022. május 20-ig az SZJA-bevallási formától függetlenül az eSZJA oldalán keresztül is megteheted! A rendszerbe belépve az 1%+1% felajánlás opciót kiválasztva, a keresőben az „ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola Alapítványa” -ra keresve, egyszerűen felajánlhatod 1%-od az iskolának!

Felajánlásoddal támogatod Az alapítvány munkáját!

  • A Radnóti egyik védjegye a rengeteg nyári tábor. Az alapítvány nélkül kevesebben mehetnének táborozni, és kevesebb segítő vehetne részt.
  • A táborokat és hétköznapokat kiszolgáló kisbusz az alapítvány jóvoltából fut az iskolával hosszú-hosszú évek óta.
  • Az aktív táblák a tanítás mindennapi részévé váltak, mára minden tanteremben. Ehhez a pályázatok mellett alapítványi segítség kellett: beszerzéshez, fenntartáshoz egyaránt.
  • A több mint 30 éves tudományos diáknap (Radnóti nap) is az alapítványnak köszönheti, hogy a szellemi színvonalat kiegészítheti ünnepléssel, technikával, vendéglátással.
  • A 7, 8, 12 (régen akár 4) évnyi Radnótiba járást koronázza meg az alapítvány finanszírozta diák-díjak

Sikeresen feliratkozott a hírlevélre

Hiba történt a kérés elküldésekor. Próbálja újra.

Radnóti Alapítvány hírlevél feliratkozó szöveg.