ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola Alapítványa

1% neked, élmény és lehetőség a Radnótis diákoknak

Adószám: 19637334-1-42

Az SZJA 1%-ának felajánlása mindössze néhány percet vesz igénybe, nekünk azonban nagy segítség! Hozzájárulásoddal támogatod a nehéz anyagi körülmények között élő diákok táborozását, biztosítod egyes tanításon kívüli programok megvalósítását, és hozzájárulsz, hogy elismerést nyújthassunk a legjobbaknak.
A felajánláshoz a következő adatokra lesz szükség:
Alapítvány neve: ELTE RADNÓTI MIKLÓS GYAKORLÓISKOLA ALAPÍTVÁNYA
Adószám: 19637334-1-42

Legegyszerűbben az eSZJA oldalán ajánlhatod fel adód 1%-át, legkésőbb 2024. május 20-ig. A rendszerbe belépve válaszd ki az 1%+1% felajánlás opciót, majd a keresőben az „ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola Alapítványa” -ra keresve egyszerűen kiválaszthatod Alapítványunkat, és felajánlhatod 1%-od az iskolának.

Ha pedig papír alapon nyújtod be adóbevallásodat, akkor az alábbi nyilatkozatot kitöltve és aláírva ajánlhatod fel adód 1%-át.

Felajánlásoddal az alapítvány munkáját támogatod:

  • A Radnóti egyik védjegye a rengeteg nyári tábor. Az alapítvány nélkül kevesebben mehetnének táborozni, és kevesebb segítő vehetne részt.
  • A táborokat és hétköznapokat kiszolgáló kisbusz az alapítvány jóvoltából fut az iskolával hosszú-hosszú évek óta.
  • Az aktív táblák a tanítás mindennapi részévé váltak, mára minden tanteremben. Ehhez a pályázatok mellett alapítványi segítség kellett: beszerzéshez, fenntartáshoz egyaránt.
  • A több mint 30 éves tudományos diáknap (Radnóti nap) is az alapítványnak köszönheti, hogy a szellemi színvonalat kiegészítheti ünnepléssel, technikával, vendéglátással.
  • A 7, 8, 12 (régen akár 4) évnyi Radnótiba járást koronázza meg az alapítvány finanszírozta diák-díjak